Pentru noi, LICAROM IMOBILIARE reprezintă un concept al agențiilor imobiliare, pe care de peste 17 ani încercăm să îl perfecționăm pentru a atinge idealul.

Încă din primele zile de când am pus bazele acestei agenții imobiliare, mi-am promis mie și lui Dumnezeu că vom lucra în adevăr, stiind ca acesta duce la castigul ambelor parti - atat al nostru cat si al clientilor . Ne-am început activitatea în februarie 2007 , iar în anii ce au urmat am întâmpinat diverse provocări, datorate crizei financiare, însă toate acestea ne-au determinat să oferim seriozitate și profesionalism în serviciile prestate față de client.

Pe întreaga durata a unei tranzacții acordăm sprijin și consiliere în adevăr iar scopul final al muncii noastre este deplina satisfacție a clientului.

Licarom imobiliare oferă servicii imobiliare de calitate: consultanţă imobiliară gratuită, intermediere vânzări case, apartamente, spaţii comerciale, spaţii industriale, terenuri şi administrare imobiliară. Agenţia beneficiază şi pune la dispoziţia clienţilor o bază de date bogată şi actualizată zilnic. Alegeţi seriozitatea, calitatea şi siguranţa tranzacţiilor dumneavoastră imobiliare!

Licarom vine in ajutoul Dumneavoastra! Apelati cu incredere la serviciile noastre:

Servicii curatenie

Dispunand de un personal atent la detalii, folosind produse de curatat si aparatura de calitate, reusim sa realizam o curatenie desavarsita, astfel totul in jur devenind stralucitor, „ca nou”. Oferim servicii de curatenie dupa terminarea constructiilor sau zugravirii unui imobil, curatenie de sarbatori si curatenie de intretinere. Cu ajutorul nostru veti economisi timp si energie si veti beneficia de o stare de bine in mediul in care locuiti sau lucrati.

Servicii mutat

De multe ori schimbarea spatiului de locuit sau a spatiului de lucru a fost marcata de stresul mutarii. „Nu am cu cine muta sau aranja mobila, nu am cu ce transporta piesele de mobilier, nu mai am timp de pierdut…” sunt probleme cu care cu siguranta v-ati confruntat in aceste momente. De aceea am creat Departamentul Mutat, pentru ca dumneavoastra sa nu mai aveti aceste „dureri de cap”. Dispunem de personalul necesar si de mijloacele de transport adecvate pentru a va putea muta usor si in siguranta toate obiectele din casa.

Consultanta Imobiliara

Avand o experienta vasta pe piata imobiliara, va ajutam sa incheiati cele mai avantajoase contracte din domeniul imobiliar, pentru dumneavoastra. Dispunem de oferte diverse, atent selectionate, in cele mai bune locatii din Brasov si din imprejurimile Brasovului. Astfel va oferim serviciile noastre de consultanta imobiliara si parghiile necesare pentru a vinde, cumpara sau inchiria o multitudine de apartamente, case, terenuri, spatii comerciale, birouri, potrivit necesitatilor dumneavoastra. De asemenea, daca doriti sa cumparati prin Programul Prima Casa acum va veti putea gasi, cu ajutorul nostru, casa mult dorita. Seriozitatea, corectitudinea si transparenta sunt cateva din principiile pe baza carora ne desfasuram activitatea. Astfel, din dorinta de a fi de un real folos clientilor firmei, am infiintat Departamentele Constructii, Curatenie si Mutat.

Departamentul Constructii dispune de un personal calificat, de mesteri constructori foarte eficienti, bine pregatiti si cu experienta, dispune de materiale si utilaje de buna calitate. Astfel va oferim:

  • toata gama de amenajari interioare si exterioare ale casei sau apartamentului dvs.;
  • constructii de „case la cheie”, trainice si estetice;
  • amenajari moderne ale spatiilor comerciale sau birourilor;
  • instalatii complete tehnico-sanitare;
  • instalatii electrice complete;
  • consultanta la proiectare si obtinerea avizelor pentru constructie.

Am preferat mereu să completăm echipa cu agenți care recunosc valorile cu care lucrăm și să formăm un grup compact cu valori sănătoase.

Funcționăm în baza a 5 principii: Cinste, Dreptate, Adevăr, Corectitudine și Nimic fără Dumnezeu